Kedves Látogató!


Kedves Látogató!

Üdvözlünk Téged a Salt & Shotgun oldalon. Ha esetleg az elnevezésből egy gasztronómiai és/vagy vadászati blogban reménykednél, sajnos ki kell ábrándítsunk. Viszont hasznos infókat találhatsz itt és itt. Kiindulásnak biztos megteszi.:)
Ha viszont a természetfeletti, a misztikum érdekel, nagyon is jó helyen jársz. Rengeteg hasonló oldal működik a témában, ezt tudjuk, de úgy gondoljuk a világháló elbír még egyet.:) Mi, készítők, igyekszünk minél izgalmasabbá és hátborzongatóbbá tenni a blogot, hogy sok érdekes dolgot találj és gyakran benézz hozzánk.

Üdvözlettel; a szerkesztők

Ui: Óhaj-sóhaj -> saltandshotgun67@gmail.com

2011. július 4., hétfő




Írd le, küldd el, oszd meg velünk!

Ébredtél már az éjszaka közepén furcsa zajokra, fényekre? Láttál már valaha olyat amiről szinte biztosan sejtetted, természetfeletti? Futott már végig a hátadon a hideg, miközben azt érezted, valami láthatatlan, érinthetetlen, nem e világi egészen közel van hozzád?
Van saját természetfelettivel kapcsolatos élményed, szeretnéd megosztani? Írd meg, küldd el nekünk és mi megosztjuk a blogon!
Van olyan fényképed amin valami szokatlant fedeztél fel előhívás után? Furcsa fények, ködök, formák esetleg alakok, amiket, akiket a kép készültekor senki sem látott?
Küldd el nekünk a képhez kapcsolódó rövid leírással és mi megosztjuk, itt a blogon!
Szabályok:
1. Kérünk benneteket, hogy ne bombázzatok bennünket viccnek szánt, ám a mi idegrendszerünket próbára tevő hülyeségekkel! (képek esetében pl: egy pucér ribanc lóháton nem természetfeletti...bár embere válogatja.) Olyan történeteket, képeket várunk, amelyekről valóban úgy vélitek, köze lehet a természetfelettihez.
2. A történeteket igényesen megfogalmazva, sms-ben illetőleg e-mailben használt rövidítések, szleng kifejezések nélkül küldjétek el! A történetek terjedelmét tekintve nem szabunk korlátokat, ám a kisregény hosszúságú fan-fictionok megosztására nem vagyunk berendezkedve.
3. A szerző megjelölése nem kötelező, anonim írásokat is megjelenítünk.
4.Csak saját fényképet küldjetek nekünk! Az interneten fellelhető fényképeket kérlek ne küldjétek el, mert nem szeretnénk esetleges jogi vitákba bonyolódni.
5. A fényképeket lehetőleg nagy méretben, jó minőségben küldjétek el! Ha ez nem lehetséges, a kép esetleg kisebb méretű (pl.: 350x400 pixel) azt jelezzétek az e-mailben és megpróbáljuk korrigálni a problémát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése