Kedves Látogató!


Kedves Látogató!

Üdvözlünk Téged a Salt & Shotgun oldalon. Ha esetleg az elnevezésből egy gasztronómiai és/vagy vadászati blogban reménykednél, sajnos ki kell ábrándítsunk. Viszont hasznos infókat találhatsz itt és itt. Kiindulásnak biztos megteszi.:)
Ha viszont a természetfeletti, a misztikum érdekel, nagyon is jó helyen jársz. Rengeteg hasonló oldal működik a témában, ezt tudjuk, de úgy gondoljuk a világháló elbír még egyet.:) Mi, készítők, igyekszünk minél izgalmasabbá és hátborzongatóbbá tenni a blogot, hogy sok érdekes dolgot találj és gyakran benézz hozzánk.

Üdvözlettel; a szerkesztők

Ui: Óhaj-sóhaj -> saltandshotgun67@gmail.com

2011. július 4., hétfő

Supernatural

"...saving people, hunting things. The family business."

Biztos vagyok benne, hogy sokan pontosan tudják, kitől idéztem. Akiknek viszont a Winchester névről a számítógép, vagy a puska ugrik be először, nem pedig Sam és Dean, nyilván nem hallottak még a Supernatural (nálunk Odaát néven fut) című sorozatról. ...Vagy programozók, esetleg vadászok... Viszont aki az első, nem pedig a két utóbbi kategóriába tartozik, annak itt a remek alkalom, hogy megismerkedjen a Winchester tesókkal, Bobby Singerrel, a '67-es fekete Impalával, valamint jópár rémséggel, akikkel a srácok, az 5 évad (most már a 6. évadban vagyunk és úgy néz ki, a készítők még nem állnak le) során összeakadnak. Több betűt nem is "fecsérelnék" a sorozat bemutatására. Na nem azért, mert nem ez a kedvencem, hanem mert a Google is jól ismeri. Elég csak annyit beírni, hogy "supernatural" és az első 2-3 - de talán mégtöbb - találati oldal, garantáltan velük foglalkozik. Az összes évad, összes része letölthető (az első 3 évad szinkronosan is, de ajánlom a feliratos verziót) egy csomó helyről. Jó pasik, klassz verda, király zenék és nem utolsó sorban izgamas, olykor nagyon hidegrázós történetek. Mi kell még?

X-akták

Az igazság Odaát van... Ezzel még Sam és Dean sem vitatkozhat. És ami az én igazságomat illeti; az X-akták zenéjétől, még most is borsódzik a hátam. Kicsi koromban nem voltam elég erős hozzá, hogy nézzem a sorozatot. Az első részek valamelyikében, volt egy 3. típusú találkozásos jelenet (fénnyel, hanggal, mindennel ami kell). Na, ott döntöttem el, hogy ez nem nekem való. Így, most pótolom, nehogy kimaradjon az életemből. Ám a főcímet még mindig áttekerem. :) Ennyit a személyes élményekről és bár több esélyt adok a vámpírok létezésének, mint annak, hogy valaki ne hallott volna az X-aktákról, egy-két mondantban azért mégis összefoglalom, hogy mire számíthat az ilyen "azonosítatlan" lény. Hátha az idegenek is sasolják a blogot, a szupergyors, villogó hajójukon...
Fox Mulder és Dana Scully, az FBI két nyomozója, megmagyarázhatatlan jelenségek után kutat. Mulder a hívő - mivel gyerekkorában a húgát is elrabolták a földönkívüliek -, Scully pedig a szkeptikus ügynök. A sorozat, főleg az UFO-kra specializálódik, de azért a wendigo és társai sem maradnak ki a repertoárból. FOLYT. KÖV...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése